Ergoline Prestige 1100

De Ergoline Prestige 1100 is dé zonnebank voor de gevorderde gebruiker. Als uw huid al enigszins getint is, raden wij aan om onder deze zonnebank plaats te nemen. Dankzij 52 UV-lampen, een gezichtsbruinersysteem met 4 Ultra Performance-hogedruk units en 3 extra UV-B-spaghetti-lampen staat de Ergoline Prestige 1100 garant voor een intens bruine teint.

Beginnende tot gevorderde zonner, op advies van onze zonconsulente.

Ergoline Prestige 1100 met Rainbow lights

Rainbow Lights genereren 4 verschillende soorten licht. 

 Groen licht: Verzacht en regenereert de huid en zorgt voor verlichting van pigment- en ouderdomsvlekken.

 Rood licht: Zorgt voor een balancerend en verstevigend effect. Het bevorderd de bloedsomloop en stimuleert de productie van collageen.

 Blauw licht: Vitaliseert het uiterlijk van de huid en heeft een antibacterieel en onsteking-sremmend effect. daarnaast stimuleert het licht de zuurstofbalans.

 Geel licht: Heeft van alle bovenstaande componenten in zich, en daarnaast geeft het een Vitamine D boost.

 Let op: Deze zonnebank mag uitsluitend gebruikt worden, na advies van onze zon-consulenten. 

 

Ergoline Prestige 1400

een krachtige zonnebank voor de gevorderde gebruiker. Heeft uw huid al een beetje kleur opgebouwd? Dan is dit een geschikte zonnebank voor u. De Ergoline 1400 beschikt over geavanceerde UV-lampen en efficiënte schouderbruiners.

Beginnende tot gevorderde zonner, op advies van onze zonconsulente.

Ergoline Prestige Lightvision

Prestige Lightvision staat voor een intensief bruiningsresultaat met huidverzorgend Beauty Light Complete. Meer dan 200 Beauty Light LED’s verzorgen de huid en verbeteren de bruiningsresulaten door de verhoogde zuurstofproductie. De Prestige Lightvision nodigt u uit voor een zonervaring op het hoogste niveau.

Beginnende tot gevorderde zonner, op advies van onze zonconsulente.